Cosmoprof Asia HK Од 15-ти до 17-ти ноември

HK космопроф

Космопроф Азија– референтниот настан за b2b за професионалци во глобалната козметичка индустрија заинтересирани за возбудливите можности во регионот Азија-Пацифик!Секторите на производи ги вклучуваат категориите на готови производи на Космопроф Азија, козметика и тоалети, салон за убавина, нокти, природни и органски, коса.Во меѓувреме, Cosmopack Asia ќе биде домаќин на добавувачи од Ingredients & Lab, Contract Manufacturing, Primary & Secondary Packaging, Prestige Pack & OEM, Print & Label, Machinery & Equipment.

Силното меѓународно учество е потврдено со присуството на национални и групни павилјони кои ви даваат глобална перспектива за новите трендови.Погледнете ги постоечките деловни контакти и пријатели или мрежа за да воспоставите нови врски за време на бројните специјални настани планирани во текот на четирите дена.

Лифтинг на лице, против стареење, машина за слабеење на телото ќе биде присутна на изложбата од оригиналниот производител. Мултилиниски HIFU, Радиофреквентна вакуумска машина за обликување, фракционо кревање rf, белење на лицето со кислород, машина CET RET RF 448KHZ, hifu smas лифтинг и др.

Оваа година, Menobeauty Technology Co., Ltd нема да биде таму, мислиме дека следната 2024 година ќе бидеме таму.


Време на објавување: Ноември-09-2023 година